dijous, 18 d’octubre del 2012

NOU CURS "PNL PER A LOGOPEDES"



ESTRATÈGIES DE COMUNICACIÓ I PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA  PER A LOGOPEDES

Curs essencialment pràctic on ens acostarem al naixement de la PNL, la seva relació amb el món de la comunicació intra i interpersonal i com ens pot ajudar a sintonitzar amb les persones.
La PNL és l’estudi de l’experiència subjectiva d’una persona, quan més sabem com processa (com processem), com es comunica (com ens comuniquem), què mou a una persona i què la limita (què ens mou i què ens limita), més eficaçment podrem ajudar-la a trobar els seus propis recursos personals.
Mòdul introductori de les bases i pressuposicions de la PNL i les seves aportacions més importants en l’àmbit de la comunicació.
Anàlisi de les formes de comunicació, les distorsions en comunicació, limitacions i patrons que dificulten la comunicació. Així com exploració de recursos personals per ser un educador eficaç a l’hora de comunicar-se i connectar amb l’educand.

Durada: 17 hores.
Dates: 25 de gener (de 18 a 21 h), 26 de gener de (de 10 a 14 h), 1 de febrer (de 18 a 21 h), 2 de febrer (de 10 a 14 h) i sessió de cloenda divendres 8 de febrer (de 18 a 21 h).
Preu: 120 €.
A càrrec de: Susanna Arjona. Psicopedagoga, Trainer en PNL, Coach educatiu i personal, terapeuta en EFT i EMDR, orientadora familiar.
Lloc: Centre de logopèdia PARLA. C. Pascual i Prats 20. 17004 Girona
Curs obert a professionals d’altres àmbits (amb entrevista prèvia).
Descomptes per a Logopedes col.legiats.
Pendent de reconeixement pel Departament d’Educació.
Per a més informació: www.centreparla.com - Telèfon: 972 487 372

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada