dilluns, 5 de març del 2012

EDUCAR DES DEL CONEIXEMENT DEL CARÀCTER

La Fundació Universitat de Girona i Sinergies Associació per a l'Educació, organitzen, avui dilluns 5 de març, a les 19 h, a la Casa de Cultura de Girona, la següent xerrada:

"EDUCAR DES DEL CONEIXEMENT DEL CARÀCTER: ENEAGRAMA".


A càrrec de Vicens Olivé, mestre i pedagog, co-fundador de l'Institut Gestalt de Barcelona, membre de la Fundació Claudio Naranjo i autor del llibre: PNL&COACHING: una visión integrativa.

L'educador mateix és el missatge i el procés de posar consciència en un mateix, per a poder arribar als altres és un procés continu i enriquidor.


Desde la perspectiva de l'Eneagrama i les valuoses aportacions del Mestre Claudio Naranjo, el canvi en educació, sí és possible.

Vicens Olivé ens presentarà com educar des del propi caràcter, què passa quan ho fem i què passa quan som conscients d'això.

"La Fundación Claudio Naranjo fue creada con el propósito de colaborar en la transformación de la educación tradicional - con una orientación pedagógica excesivamente influenciada por los poderes políticos y económicos transnacionales - en una educación más humana, fundamentada en la confianza y el respeto por el desarrollo natural y espontáneo del individuo."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada