dijous, 17 de febrer del 2011

2011 - ANY INTERNACIONAL PER A LA INVESTIGACIÓ EN ALZHEIMER

Durant l'any 2011 es faran activitats informatives i de sensibilització sobre la malaltia d'Alzheimer però també es planteja com a reclam per a augmentar els recursos per a la investigació.
Actualment, encara és una malaltia de la que sabem ben poc, ja que l'origen i les causes són encara, desconegudes. Sabem que és una malaltia neurodegenerativa, incurable i terminal.
En les primeres etapes, el símptoma més comú és la pèrdua de memòria i la dificultat per a recordar coses apreses recentment. Davant la sospita d'Alzheimer, els especialistes realitzen test cognitius i proves tomogràfiques.
Actualment, afecta uns 35.000.000 de persones al món, però amb l'augment de l'esperança de vida, es preveu que es pugui convertir en un epidèmia. Per això cal invertir en investigació!

Tot i no tenir una etiologia coneguda, recomanem fer exercici físic, una dieta equilibrada, mirar la vida des d'un costat positiu i estimulació mental.

L'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i altres demències de Valdepeñas, ha realitzat aquest vídeo sobre els 10 "MAI" que el cuidador ha de respectar, mireu-lo i escolteu la música, val la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada