dimarts, 3 d’abril del 2012

VER EN ESTÉREO


 
Amb el pròleg d'Oliver Sacks i una  presentació d'Eduard Punset, la neurocientífica Susan R.. Barry fa la presentació de la versió espanyola del seu llibre "Ver en estéreo", una aproximació científica a la visió en tres dimensions.

"Ver en estéreo" és el relat d'un viatge fascinant , explicat en primera persona per Susan R. Barry, que ens endinsa en el coneixement dels mecanismes dels que se serveix el nostre cervell per a processar els estímuls visuals que rep, un coneixement que sense dubte, contibuirà a educar els nostres propis hàbits visuals i a potenciar les nostres habilitats perceptives. Aquest llibre servirà de referència a tots els i les professionals interessats en el camps de la neurorehabilitació optomètrica i també com a lectura per a pares, educadors  i d'altres especialistes que conviuen o treballen amb persones afectades d'alteracions de la percepció visual.

Donem les gràcies a la traductora del llibre a l'espanyol l'optometrista gironina i amiga, Ana Garcia pel detall d'haver-nos obsequiat amb un exemplar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada